Acasă / Actiuni / De unde dai Dumnezeu îţi dă înapoi

De unde dai Dumnezeu îţi dă înapoi

 A dărui constituie o experienţă care îţi va transforma viaţa, chiar dacă nu începi decât prin a-ţi dărui zâmbetul cu ceva mai multă generozitate.” – Colin Turner

Joi, 7 decembrie 2017, la Săvineşti au venit doi oameni de bine care, în prag de sărbători, au dorit să bucure copiii care beneficiază de serviciile oferite în cadrul Centrului de Servicii Sociale „Samariteanul Milostiv”, sub îndrumarea părintelui Petru Munteanu.

Fondatorul fabricii de mobilă Hache din comuna Traian, judeţul Bacău, domnul Remus Cinpoeşu, a dorit să înfrumuseţeze spaţiul în care copiii desfăşoară activităţi educative, donând mobilier şcolar, 7 mese şi 17 scaune, dar şi jucării din pluş. Valoarea bunurilor fiind de 1.934 lei.

Domnul Cinpoeşu a povestit cu mare drag şi pasiune despre activitatea desfăşurată în fabrică, de peste 26 de ani: „Fabrica a luat ființă în anul 1991, iar începând cu anul 1994 ne-am specializat în confecţionarea de mobilier şcolar. Nu avem pretenția că am inventat noi mobilierul, dar cel puțin ne dăm silința de a-l face de calitate, prin respectarea regulilor de îmbinare și folosind utilaje profesionale de prelucrare a acestuia. Un argument în plus este faptul că începând cu anul 2007 fabrica a obținut certificarea sistemului de management al calității conform standardelor, ceea ce ne recomandă în relația cu clienții noștri.

Dorinţa de ajuta, de a face bine, de a contribui la bine copiilor, i-a determinat pe domnii Cinpoeşu să vină cu daruri mai mult decât binevenite, iar bucuria de pe chipurile copiilor este răsplata cea mai de preţ.

http://www.haghe.ro

Corina Băhneanu 

Arata-le prietenilor tai:
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Digg thisEmail this to someonePrint this page

Despre Bahneanu Corina

De asemenea, verificați

”Sfânta Treime este o sărbătoare unică în calendar”

Biserica Ortodoxă a prăznuit anul acesta, la 20 iunie, sărbătoarea Sfintei Treimi. ”Sărbătoarea Preasfintei Treimi …