Home / Stiri / Fides, Spes et Caritas

Fides, Spes et Caritas

brosuraÎntr-o societate bazată pe consumerism, viaţa creştină devine ciudată şi de neînţeles. Totul este paradoxal în ea, totul are o ordine inversă. Această constatare ne copleşeşte şi se transformă într-o bucurie subtilă, pentru că ne descoperă o cale a credinţei şi un Prieten călător cu noi.

Înţelegând aceasta, devenim părtaşi la o experienţă unică care ne face inima să tresalte într-o fericire pe care numai spaţiul credinţei o poate da. În acest mod viaţa devine un cântec de suflet îndrăgostit ce descoperă existenţa în desfăşurarea atâtor culori, lumini şi umbre, pentru festivitatea ce se petrece pentru noi în tăcere şi se desfăşoară pe tot întinsul cerului şi al pământului. Vidul dintre cer şi pământ se umple cu Pace şi Frumuseţe în frumoasa călătorie cu Hristos Cel Înviat şi devine o experienţă personală.

Ce culori extraordinare se aşează acum pictate pe pânza vieţii noastre, ce comori adevărate, ce îmbrăţişări de lumină şi culoare ni se aştern pe drumul cu Hristos.

Citeste tot articolul

Arata-le prietenilor tai:
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Digg thisEmail this to someonePrint this page

About Samarite

Check Also

Pelerinaj în sâmbăta Floriilor – un act de mărturisire a credinței

„Sărbătoarea Floriilor, începând cu pelerinajul din sâmbăta Floriilor, este prevestire deja a biruinţei lui Hristos …