Acasă / Stiri / Rugăciuni de mulţumire către Dumnezeu, la trecerea dintre ani

Rugăciuni de mulţumire către Dumnezeu, la trecerea dintre ani

 

Noaptea dintre ani este momentul în care se face retrospectiva anului ce a trecut, spiritual și material, al rezoluțiilor pentru anul ce vine. Este perioada în care mulțumim pentru împlinirile și învățăturile primite în anul care trece și ne punem nădejdea că Anul Nou va fi mai bogat în realizări, împliniri și va fi încununat de bunătate, bucurie, mărinimie și generozitate.

În această noapte, a trecerii anilor, zeci de credincioși s-au adunat la biserica „Sfinții Voievozi” din Săvinești, cu bucurie și liniște sufletească, pentru a rosti rugăciuni de mulțumire, pentru anul ce se încheie și pentru a primi binecuvântare pentru anul care începe.

Preotul paroh Petru Munteanu a oficiat slujba Acatistului Domnului nostru Iisus Hristos, urmată de rugăciunea de mulţumire și de rugăciuni speciale pentru intrarea în Noul An.

?????????????????????????????????

La sfârșitul slujbei părintele i-a binecuvântat pe credincioșii prezenți și le-a urat „Ani mulţi, cu ajutor de la Dumnezeu!”, iar toți au cântat la „La Mulți Ani!”.

Într-un spațiu al credinței și bucuriei sufletești, toți cei prezenți și-au împărțit zâmbete curate și îmbrăţişări sincere și au ciocnit, în mod simbolic, o cupă de șampanie.

Corina Băhneanu

Arata-le prietenilor tai:
Share on Facebook53Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Digg thisEmail this to someonePrint this page

Despre Bahneanu Corina

De asemenea, verificați

Despre grijile vieții: ”Trăiţi în bucurie, trăiţi în pace, trăiţi în armonie, trăiţi în rugăciune, trăiţi în Hristos”

„Omul cu adevărat liber este omul duhovnicesc. În Evanghelia acestei Duminici, Mântuitorul Iisus Hristos nu …