Willkommen in Săvinești

poza (1)

Centrul de Servicii Sociale ”Samariteanul Milostiv”, din cadrul parohiei Sfinții Voievozi Săvinești, a avut oaspeți pe d-na Carolin Sophie Glatz, din partea secţiei Cultură şi Minorităţi a Ambasadei Germaniei la Bucureşti, pe d-na Carmen Luminiţa Cobliș, director executiv al Forumului Democrat al Germanilor din România-Regiunea Extracarpatică, însoţiţi de preşedintele şi vicepreşedintele Forumului Democrat German din Piatra Neamţ, d-l Dan Matzner şi d-na Augusta Jumanca.

1

În cadrul acestei întâlniri s-au purtat discuții legate de proiectele social-filantropice in care Forumul Democrat German și Ambasada Germaniei sunt implicate și le susțin în parohia noastră.

2

Au rămas impresionați de obiectele de artizanat realizate în atelierul de creație al Centrului de Servicii Sociale ”Samariteanul Milostiv” Săvinești și și-au arătat disponibilitatea de a sprijini și în viitor activitățile noastre.

3

”Mă aflu pentru prima dată în zona Moldovei, o zonă pitorească, cu oameni minunați, pe care îmi doresc să-i mai vizitez”, a declarat atașatul cultural al Ambasadei Germaniei la București.

4

Centrul de Servicii Sociale ”Samariteanul Milostiv” – Biroul de presă

2,102 total views, 4 views today