Alege Viața!

_DSC0688S-a încheiat ”Săptămâna prevenirii criminalității”, activitate desfășurată la nivel national de către Poliția Română. Pe parcursul acestei perioade, 30 septembrie – 4 octombrie 2013, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a organizat mai multe activități cu informații de prevenire, din dorința de a accentua gradul de sensibilizare a populației cu privire la cauzele și efectele actului infracțional.

Festivitatea de închidere a acestui program național a avut loc pe platoul Curții Domnești din Piatra Neamț, pe data de 04 octombrie 2013.

Pe un ecran de proiecție au fost difuzate filme și spoturi cu scopul de a preveni, realizate de Serviciul Rutier și Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Neamț, iar pe o platformă a fost expus un autoturism avariat în urma unui accident rutier, soldat cu victime.

Pe scena festivalului au urcat copiii de la Centrul de Cultură și Arte ”Carmen Saeculare” Neamț, interpretând cântece din repertoriul folclorului românesc, chiar dacă vremea a fost foarte rece.

În memoria victimelor accidentelor rutiere, prin grija adjunctului șef al inspectoratului, comisar șef de poliție Bezim Stelică, a  subcomisarului Oatu Daria, agent principal Maftei Iulia, și agent șef adjunct Vîntu Veronica, din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, pe platoul Curții Domnești, din candele, a fost scris sloganul ”ALEGE VIAȚA!”

Vezi tot articolul

Share

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

go top