Cronica parohiei

Cronica parohiei

Botezuri
La data de 30 mai 2019, părintele Ionescu Bianca Maria și-a creștinat fetița Ionescu Ayanna Maia Angela, având ca părinți spirituali pe Ionescu Maia și Ionescu Constanti Codruț și Jiricuț Gabriel.
La data de 1 iunie 2019, părintele Anghel Oana Maria și-a creștinat fetița Anghel Sara Antonia, având ca părinți spirituali pe Galan Adina și Dumitrache Brîndușa și Ciubotaru Cezar.
La data de 8 iunie 2019, părintele Gavril Ana și-a creștinat copiii Gavril Cristian și Gavril Alina Maria, având ca părinți spirituali pe Munteanu Lazăr și Adrian Dumitru și Angelică Mihaela.
La data de 15 iunie 2019, părintele Năstasă Gabriela Bianca și-a creștinat băiețelul Năstasă Kevin-Gabriel, având ca părinți spirituali pe Gogan Bebi, Năstase Oana Mirela, Vasile Constantin Cătălin și Vasile Maria și Covaci Ionuț Răzvan.

Căsătorii
La data de 26 mai 2019 şi-au unit destinele Dăncuță Ionel şi Dăncuță Simona, având ca părinţi spirituali pe Cimpoieșu Iulian și Cimpoieșu Liliana.
La data de 8 mai 2019 şi-au unit destinele Baghiu Elena Cosmina şi Blaga Claudiu Ioan, având ca părinţi spirituali pe Curcan Ionuț și Curcan Elena.

Răposați
La data de 5 iunie 2019 a fost înmormântată Micu Maria, adormită întru Domnul la 4 iunie 2019.
La data de 21 iunie 2019 a fost înmormântată Ciubotaru Didina, adormită întru Domnul la 19 iunie 2019.

Share
go top