Radio Jurnal FM

Radio Jurnal FM

Suntem tentați să ne justificăm unele afirmații spunând „am auzit la radio”.
Radioul nu este doar un instrument de informare a oamenilor, în arsenalul său regăsim și mijloace prin care oamenii își petrec timpul liber sau atunci când merg prin trafic la serviciu, ei având posibilitatea de a asculta o emisiune de divertisment la radio de bună calitate.
Posturile noastre de radio se diferențiază de ceea ce este pe piață la această oră. Cum? Mergem pe ideea de educare a publicului ascultător în ceea ce privește importanța radioului în viața de zi cu zi.
Radio Jurnal FMUnul dintre cele mai importante aspecte prin care fenomenul radio și-a câștigat notorietatea de-a lungul anilor este comunicarea orală.
Strategiile posturilor de radio sunt extrem de diversificate în ceea ce privește audiența, publicitatea având un rol extrem de important în acest domeniu.

O definiție modernă a publicității reprezintă o formă de comunicare persuasivă plătită, care utilizează mass-media sau alte forme de comunicare interactivă pentru a ajunge la un public larg, pentru a conecta un sponsor identificat cu un public țintă. Noi am descoperit o nișă în piață, și anume dorința oamenilor de a fi conectați la informațiile pozitive, să fie conectați și informați la actualitatea urbei. Și prin urmare, le satisfacem această nevoie.
Suntem un radio cultural care promovează localismul. Avem o audiență fidelă și ne dorim să promovăm și activitatea dumneavoastră.

Prin urmare, dorim să vă facem cunoscută oferta noastră comercială de publicitate la Radio Jurnal FM, radio care are frecvențe în Onești, Rădăuți, Bârlad, Bicaz, Piatra Neamț și Bacău și ziare online: www.jurnaldeneamt.ro, www.jurnalderadauti.ro, www.jurnaldebarlad. ro, www.jurnaldebacau.ro.

Aveți la dispoziție servicii complete de publicitate radio (publicitate – radio Jurnal FM Bârlad, Jurnal FM Onești, Jurnal FM Piatra Neamț, Jurnal FM Bicaz, Mesagerul FM Bacău), difuzare spot publicitar la posturile FM mai sus menționate, cât și realizare spot audio.
Serviciul de realizare spoturi radio înseamnă atât creație spoturi publicitare, cât și producție spoturi audio. Adică, de la idee, concept, creație… până la fișierul audio ce urmează a fi difuzat, deci înregistrare voci, montaj, mixaj, procesare finală.

Serviciul de producţii audio include, pe lângă producție spot radio și: producție emisiuni radio, voice-over, înregistrare mesaje IVR etc. Practic, putem realiza orice tip de producție audio, publicitară sau nu.

Faptul că deținem propriul studio de producție și voci proprii, face ca serviciile noastre să fie de cel puțin două ori mai rapide ca ale concurenței și, de asemenea, mai ieftine. Multe agenții de publicitate au serviciul de producție spoturi audio, externalizat, adică, la rândul lor apelează la alții. Aceștia sunt doar intermediari între client și studio. Lucrul acesta duce atât la o creștere a costurilor, pentru că intermediarul mai adaugă un comision, de cele mai multe ori deloc de neglijat, cât și la o întârziere a livrării comenzii, pentru că producătorul nu discută direct cu clientul.
Să nu uităm că la această oră, cuvântul de ordine în lumea radioului este rapiditatea cu care o informație trebuie transmisă publicului ascultător.

Putem realiza astăzi orice concept publicitar, fiind deschiși la nou, dar bazându-ne totuși pe experiențele anterioare.
Astfel vă putem garanta că o echipă de profesioniști, care dispun atât de experiență cât și de tehnologia necesară, va fi la dispoziția dvs.!

Maria Lixandru

go top