Prăjitură cu cireşe

Ingrediente:

-500 g cireşe

tarta-4 ouă

-Jumătate cană zahăr

-½ cană ulei

-1 cană lapte

-1 linguriţă praf de copt

-2 căni făină

-2 plicuri zahăr vanilat

Modul de preparare

Se bat albuşurile spumă, cu zahărul, se adaugă gălbenu-şurile, uleiul, laptele în care se dizolvă praful de copt, un plic zahăr vanilat şi făina.

Se omogenizează totul şi se toarnă într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Se scot sâmburii de la cireşe şi se pun peste compoziţia din tavă.

Se coace la foc potrivit timp de 30-35 minute, iar când este gata, se pudrează cu zahăr vanilat şi se porţionează.

Se poate face şi cu căpşuni.

Poftă bună!

Tincuţa  Avasâlcăi

 

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

go top