De unde dai Dumnezeu îți dă înapoi

Daruri binevenite pentru copii. Zâmbetul și bucuria reprezintă răsplata cea mai de preț. Valoarea bunurilor este de 1.934 lei – Mulțumiri!

A dărui constituie o experiență care îți va transforma viața, chiar dacă nu începi decât prin a-ţi dărui zâmbetul cu ceva mai multă generozitate.” – Colin Turner

zâmbetul

Zâmbetul de pe chipurile copiilor

Joi, 7 decembrie 2017, la Săvineşti au venit doi oameni de bine. În prag de sărbători, au dorit să bucure copiii care beneficiază de serviciile oferite în cadrul Centrului de Servicii Sociale „Samariteanul Milostiv”, sub îndrumarea părintelui Petru Munteanu.

Fondatorul fabricii de mobilă Hache din comuna Traian, judeţul Bacău, domnul Remus Cinpoeșu, a dorit să înfrumuseţeze spaţiul în care copiii desfăşoară activităţi educative. A donat mobilier şcolar, 7 mese și 17 scaune, dar și jucării din pluș. Valoarea bunurilor este de 1.934 lei.

Bucuria de a dărui

Domnul Cinpoeșu a povestit cu mare drag și pasiune despre activitatea desfășurată în fabrică, de peste 26 de ani:

Fabrica a luat ființă în anul 1991, iar începând cu anul 1994 ne-am specializat în confecționarea de mobilier școlar. Nu avem pretenția că am inventat noi mobilierul… Dar, cel puțin, ne dăm silința de a-l face de calitate, prin respectarea regulilor de îmbinare și folosind utilaje profesionale de prelucrare a acestuia. Un argument în plus este faptul că începând cu anul 2007 fabrica a obținut certificarea sistemului de management al calității conform standardelor. Acest lucru ne recomandă în relația cu clienții noștri.

Dorinţa de ajuta, de a face bine, de a contribui la bine copiilor, i-a determinat pe domnii Cinpoeșu să vină cu daruri mai mult decât binevenite. Copii au apreciat din toată inima cadourile primite și au mulțumit frumos celor doi oameni de bine. Iar bucuria și zâmbetul de pe chipurile copiilor reprezintă răsplata cea mai de preț.

http://www.haghe.ro

Corina Băhneanu 

Citiți și „Orice rugăciune rostită din iubire și din dorința de a ajuta pe celălalt, se înalță la Cer!”

go top