”Școala și Familia”

Școala Gimnazială ”I. Gervescu” Săvinești, a desfășurat ieri, 27 februarie 2014, o activitate educațională intitulată ”Parteneriat:  Școala și Familia”.

_DSC9449La invitația prof. Ana Vasiliu, directorul Școlii ”I. Gervescu” Săvinești, au luat parte la acest eveniment Pr. Grigoraș Iulian, Pr. Lupu Constantin, Pr. Mihai Meraru, iar ca delegat din partea parohiei ”Sf. Voievozi” Săvinești, Protopopiatul Roznov, jud. Neamț, a participat domnul Ionuț Măriuța, directorul Centrului de Servicii Sociale ”Samariteanul Milostiv” Săvinești.

Prezent a fost și primarul comunei Săvinești, domnul Daniel Horciu, precum și cadre didactice și sanitare dar, și o parte dintre părinții eleveilor ce studiază la școala din Săvinești.

Întâlnirea a început cu acordarea unor diplome ”Mereu Părinte”, ce au fost înmânate de primarul Daniel Horciu părinților care oferă un real spijin copiiilor lor în a obține rezultate bune la învățătură, și pentru efortul permanent de a le oferi acestora un viitor mai bun.

Acțiunea a continuat cu dezbaterea temei ”Școala – Familia”, la care au luat cuvântul părintele Iulian Grigoraș și părintele Lupu Constantin. Sfințiile lor au subliniat că sunt trei factori importanți în educația copiilor: familia, școala și biserica.

Întâlnirea s-a încheiat cu concluzia că astfel de activități ar tebuie să fie organizate mai des.

Brîndușa Dediu

2,329 total views, 2 views today