“Copilărie… ce minunată eşti!”

Tărâm al inocenței și bucuriei neîngrădite… Un spațiu recreativ în care uităm de tehnologie și legăm conexiuni empatice.Mihaela Bulai
Tabăra „Aripi de înger”, ajunsă la cea de-a X-a ediție a devenit deja cunoscută prin aprecierea și recomandarea copiilor și a prietenilor. Este o oportunitate pentru copii de a-și dezvolta motricitatea fină, simțul estetic, imaginația și creativitatea. Își dezvoltă atenția și concentrarea, dar și abilitatea de a socializa, mare parte a preocupării voluntarilor și coordonatorilor taberei fiind îndreptată spre jocurile outdoor, de echipă. Învață să îi ajute pe ceilalți ceea ce, în final, îi ajută pe ei înșiși.
Tabăra de creație „Aripi de înger” creează oportunitatea lărgirii orizontului personal și depășirea limitelor personale. E un spațiu educativ pentru toate grupele de participanți. Învățăm împreună și unii de la alții într-un mediu recreativ.
Copiii reacționează frumos la o atitudine plină de iubire. Aceasta este răsplata dascălilor. Acesta este și principalul nostru factor de motivație. Descoperă frumusețea unui spațiu în care valorile creștin-ortodoxe sunt prezentate pe înțelesul lor, tabăra având intenția de a sădi semințele virtuților spirituale.
Pe viitor sperăm ca ei să devină ambasadorii taberei, împărtășind și cu alții bucuria de a picta icoane, de a crea obiecte de decor, precum și jocurile și activitățile sportive pe care le-au descoperit în tabără. Își creează, în același timp, amintiri frumoase pentru viitor. Leagă prietenii pe care ulterior le dezvoltă. Până spre finalul taberei se încheagă o echipă diversă, dar unică.
Atât coordonatorii și voluntarii taberei, cât și copiii, capătă o experiență importantă, ambele părți fiind câștigate cu ceva: copiii cu noi abilități și voluntarii cu bucuria de a le fi dăruit din cunoștințele lor. Și pe toți ne unește un singur lucru: prietenia ce ne rămâne în suflet.

Mihaela Bulai,
Coordonator Voluntari Tabăra de creație „Aripi de înger”

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

go top