Prăjitură cu miere și nuci

Ingrediente

2 linguri de miere, 200 g făină, 4 linguri de ulei, 20 g drojdie, 3 linguri de marmeladă, 3 linguri de nuci, 1 lingură de zahăr, bicarbonat.

1638Mod de preparare

Mierea se amestecă cu bicarbonatul, se pune într-o cratiță și se lasă la foc mic până se topește. Se toarnă peste făină și se adaugă uleiul, drojdia înmuiată și sarea. Se frământă și se lasă o jumătate de oră. Aluatul se împarte în două și se întind două foi, care se ung cu marmeladă și se presară cu nuci și zahăr. Fiecare foaie se rulează nu prea strâns și se așază în tavă. Se taie felii groase și se dau la cuptor la foc potrivit.

Poftă bună!

V-a sfătuit  Carmen Donici

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

go top