Ingrediente:
1 piept de pui
1 cutie de ciuperci de 200 g
3-4 castraveţi muraţi sau în oţet
3 cepe
3 linguri de oţet
1 foaie de dafin
250 g maioneză
3-4 linguri smântână, sare, piper, piper boabe
Se fierbe pieptul, se taie cubuleţe. Ciupercile se scurg şi se taie mărunt. Castraveţii se taie cu-buleţe.
Ceapa se taie peştişor şi se pune la fiert în apă cu 3 linguri de oţet, o foaie de dafin, boabe de piper şi sare. Ceapa este gata, marinată în aprox. 15 minute, după care se scurge se lasă la răcit şi se scot boabele de piper şi foaia de dafin.
Toate ingredientele se aşază într-un castron, şi se amestecă cu maioneza şi smântâna. Se adaugă sare şi piper după gust.
Poftă bună!
V-a sfătuit Alexandra Horciu